SVATÝ HNĚV

SVATÝ HNĚV

Anotace: Občas i já se divím , co skrývá se v mém nitru a jakéž myšlenky honí se mi kdes v podvědomí. Nad názvem pátrati jsem dlouho nemusela. Avšak zařaditi jsem si netroufla k žádné z výše uvedených možností. Inspirace názvu: Metallica.

Zamknutá v pokoji, vězněná nenávistí
tonu v svých slzách a dusím se zvratky.
Když pojdu v šílenství - kdopak to zjistí?
Stojím zde před volbou křižovatky.

Mám chuť dostat ránu. Mám chuť se rvát.
Mám chuť se podřezat a mám chuť skočit.
Mám chuť svět otrávit - svým bytím jho srát,
mám chuť se nasrat a hněv k vášni stočit.

Mám chuť sračky vyřvávat a hudbou atakovat,
s holkou si začít a všechny vyfuckovat.
Možná že i ti KoRn nutí mě nevědomě
krví jsou vypsat "FUCK" po celém domě.

Možná, že inspiraci mi i chtěně přikazují!
Řvou po mě "učiň tak" a slova to dokazují.
Udělej to... Udělej to
RIGHT NOOOOOOOOOOOOOW!!!

Autor Ricarda Haner Lowery, 24.03.2011
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle Taroka, dead-head
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí