Horečka mi zmítá hlavu

Horečka mi zmítá hlavu

Anotace: ..

Horečka mi zmítá hlavu,
oči se barví po nachu,
v ranách zraje hnis a vředy,
lapám těžce po dechu.

Líce v jednom ohni
co pot můj nezhasí,
na hrudi velký šrám,
jež táhne se až na duši.

Chvíli v halucinaci, chvíli v breku -
rvu si vlasy.
Chvíli v bolestech, v extázi -
vlasy rvu si.

S falešnou nadějí,
nadějí po léku -
trpko je mi,
trpko až do breku -

na mou nemoc léku není,
není léku na můj žal,
proto strádám,
proto planu stále,dál.
Autor Désolé, 24.03.2011
Přečteno 303x
Tipy 7
Poslední tipující: Any 4, Lamorte, la loba, Veru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jelikož jsem asi den nebo dva před tím než jsem to napsal četl sbírku od Poa,tak je možné že jsem se i nevědomky k němu přiblížil =)

27.03.2011 09:58:00 | Désolé

Hezky to odsejpá...připomíná mi to Edgara Alana Poea

26.03.2011 20:35:00 | la loba

Nektere obraty se mi libi...

24.03.2011 07:59:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí