Jaro

Jaro

Anotace: Ještě stoupej, sluníčko, ať oteplí se maličko :)

Krokus jeden, krokus druhý vystrkují hlavičku, svěží vítr, teplý vánek nesou pozdrav sluníčku.

Předhání se jako diví! Závodí kdo vyhraje, kdo k sluníčku hezčí přání nejrychleji odvane.

Proto jaro, jak ho známe, chladné, ale slunečné, začíná tak strašně hravě, než oteplí se konečně.

Plno barev, pestré, krásné, všude plno zeleně, sněhulajda chudák roztek, na rok vsákl do země.

Máme rádi písně ptáčků, kteří život probouzí, tím kouzlem jarních, bílých mráčků, které ničím nehrozí.

Tak jaro přišlo, už je s námi a veselost jej provází.
Autor Passive, 24.03.2011
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí