Wonderful damnation

Wonderful damnation

Anotace: ......

Sbírka: Slzy hořící

Přichází noc..
mlha...
nebude to bolet...moc..
Vidíš?Už i slunce před tebou zdrhá.
Vysoká budova s tmavou,rovnou střechou.
'Hej!Ty tam,no ty,co tam děláš?!'
Neohlížíš se,proč taky?
Jsi sám,s tím nic nenaděláš.
Co takhle vrátit se zpátky?
Můžeš hrát s nemrtvými mariáš.
Nemusíš se bát oprátky.
Tančit s nimi čardáš.
Nemusíš se bát...
Vítr ve vlasech nechat vlát..
......
Celý svůj život v mysli máš.
Myšlenky,které tak dobře znáš
Hrnou se jedna přes druhou.
A bolest..bolest z tohoto světa letí pryč.
Oni ti pomohou.
Dopadáš jako někdo jiný..
Na pevnou,mokrou zem.
Ale tvé srdce..pořád stejný.
Dopadls sem,
tak si to pamatuj.
Nyní se můžeš volně nadechnout.
Notak,klidně stůj.
A poslouchej...tohle si musíš poslechnout.
Blízký avšak neznámý hlas..
Čas?
Neboj..máš věčnost..
Jednou najdeš to,co hledáš..
Bát se nemusíš...
Nesmrtelnost k tomu už máš.
Teď už jen najít..ale to..víš.
Autor Lasombra, 24.03.2011
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Raverin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je dobré. Dává to prostor pro fantazii i čtenáři. Opravdu mě to zaujalo...

26.09.2011 20:17:00 | Raverin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí