Jak jsem našla Kudykam

Jak jsem našla Kudykam

Anotace: Tahle básnička byl úplně první příspěvek do soutěže. A po ní se inspirace jen hrnula.

Přes stránky svého oblíbence,
zpěváka, herce, Zbyňka Frice,
proklikla jsem se jednou k vám,
k adrese jménem Kudykam.
Nechtěla jsem se totiž mást,
co značí slovo "šumichrást".

A protože jsem poznat chtěla,
jak vypadá v tom čtyřtetu,
začala náhle pouť ta skvělá
v tom kudykamím přeletu.
A pak už to šlo v rychlém sledu:
Segrado, Dobrý, Kassai, Dyk,
líp vyjádřit to nedovedu,
než jedním slovem magnifique!

Vždyť obraz Hladin, Štvanice
a Tante cose da veder´
ten nemá život jepice
a nabírá vždy nový směr.
A dává mi pak inspiraci
i motiv k básni do vzkazů,
tu Kudykamí navigaci
i sílu svého odkazu.
Autor alea17, 24.03.2011
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí