Zítra

Zítra

Anotace: Mluvit sama se sebou je věc snadná...(přesto že si občas příjdu vadná)...

***

Zamávám na VČERA
vrásčitýma rukama
vlhkýma
s pachutí moře
vytratím malá "nic"
uchovám velká "něco".

Osídlím DNES
nejistýma očima
vlhkýma
s pachutí moře
zvýrazním "je teď, nic víc"
pak ať se stane kdeco.

***
A co mé ZÍTRA?
***

Schovám si pod křídla to své ZÍTRA
doufaje v poklidná průzračná jitra
v pocitu sebeklamu (přec´ daleko je moře)
počkám si na svůj čas...
.............počkám si na zítra spoře.
Autor zaba.zuzla, 24.03.2011
Přečteno 207x
Tipy 12
Poslední tipující: Bona, Tamara, NikitaNikaT., Juan Francesco de Faro, Désolé, Květka Š., Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý si občas povídám sá se sebou, resp. sám pro sebe...

25.03.2011 18:38:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí