Jedna andělská

Jedna andělská

Anotace: vím, občas je tu ,,přeandělováno,, a tohle jedna z těch jednodušších, ale přesto..:)

Viděla padat anděly
Oblečená
do závoje odcházející duhy

Na vysokých podpatcích
jasného světa
a oblohy těch nesmrtelných

Slyšela zpívat slavíky
slavíky v nebi
zamčeném

na tři západy
(slunce)

Padala z výšky
bez křídel
vznášejících vzhůru

Viděla padat anděly
Byla anděl
Autor Woski, 24.03.2011
Přečteno 303x
Tipy 8
Poslední tipující: Alien.v.v.s., rivombroza, Petbab, CULIKATÁ, Marcone, Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí