Paprsek naděje uprostřed temnot

Paprsek naděje uprostřed temnot

Anotace: archivní 05/srpen/září, sice pozdě, ale přece. sic nebudou to číst, ale: Dík všem Těm, co mě onehdá v červenci zachránili.. Takže- Moc moc díky.

Zoufalá je má snaha vyřešit mé problémy,
odráži to však postoj mému životu.
Jsme doslova magnet na maléry
a někdy za věci, co se dějí, ani nemohu.
Jsem prostě průšvih celkově
a málokdo to o mě neví;
a ten kdo to zjistí náhodou - namátkově,
se po zjištění opravdu hodně diví.
Naštstí mám nyní přátel víc než dost,
ale vím, že když budu na dně
můžu zavolat a přijdou na pomoc.

Teď zase škola a prázdniny jsou nikde,
naštěstí skvělí lidé jsou zas blíž,
škola špatnou paměť nepromine,
ale přítele za ni neodsoudíš.

V temné době, co nastoupila opět,
bude vládnout ruka z ocele,
možná pod náporem věcí budeš úpět,
však paprsek naděje tě z temnot vyvede.
Autor Inies, 30.01.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí