Všeho s mírou

Všeho s mírou

Anotace: Báseň k alkoholové prevenci dosud nezkažených...

Sbírka: Sex, drogy a prasklá struna

V několika okamžicích
dopiji své pivo.
Objednám si ještě jedno,
vždyť je tady živo.

Co bych k čertu dělal doma,
když tam není pivo?
Nečeká mě žádná žena,
jenom holé zdivo.

Objednám si ještě kousek
lahodného piva.
V lednici mě čeká leda
nečekaná niva.

Chytám slinu, piju další
velký korbel piva.
Z repráků se hudba řine,
mně však zdá se živá.

Nevnímám už realitu,
to bude tím pivem
Na záchod jdu každou chvíli,
frekvencí udiven.

Nakonec potřísním mísu
zahuštěným pivem.
Obdaruji vás pak všechny
varujícím čtivem.
Autor Giuseppe_Lumík, 25.03.2011
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bych z toho nedělala
zas takový drama
v Čechách jsou vás na tisíce
tak pryč z předsudkama - dobrááá

26.03.2011 20:07:00 | Elisha

Přesně, z odpornosti jsem neslevil ani o píď. Je v tom všechna Tvoje nenávist k zasmrádlým štamgastům.

26.03.2011 20:04:00 | Giuseppe_Lumík

No to ne! Ta báseň zní přesně tak jak má znít...to je tak dobře odporný.

26.03.2011 17:49:00 | Marquizzzka sarkastoptiminihilistka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí