hluchá bába

hluchá bába

Anotace: .

.
večer mě už múza neobloudí
spíš počítám
jestli v popelnici bude místo
až půjdu ráno s košem
a na tajenou cigaretu

jsem veterán s rentou pocitů
už nevadí mi
pejskařská hysterie
/ten můj je nej
a na chodník nesere/
miligram euforie bodl by

chlapče hledej v tichu
řekla jedna hluchá bába
svírajíc síťovku
jakoby mi palce držela

múzy zestárly /a zubuovatěly/
ale jsou
.
.
Autor Michal Kvido, 25.03.2011
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Marcella, HarryHH
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... Asík bych se ty veteráne, odstěhovala na chalupu, někde do lesních dřevin a porostů k malému potůčku...

06.05.2018 09:44:02 | Marcella

Trdlo, díky ;)

26.03.2011 10:36:00 | Michal Kvido

jako by mi držela palce, to se mi líbí... celé se mi to moc líbí

25.03.2011 20:44:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí