Smetiště myšlenek

Smetiště myšlenek

Anotace: zaprášená upomínka

Sbírka: Znovuzrození

S ryzí dávkou opovržení
hledím do zrcadla na tvora ztraceného
Na smetišti myšlenek
přehrabujíc se ve vzpomínkách

Trpké to předurčení
pro blázna odepsaného
skrytého navenek
jak zaprášena upomínka
Autor Satha, 25.03.2011
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí