V mysl nesmysl

V mysl nesmysl

Anotace: ...

Nad ránem vyšla první hvězda,
časovač nočních ptáků.
Mně se to vážně nezdá,
bývá jich jak máku.
Pod stromy našeptává listí,
krajině vpodpařezí.
Však tichošlápci pravdu zjistí,
že smysl skutečna v nás vězí.
Autor Fenn, 25.03.2011
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: ARNOKULT, jenommarie, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé. Čtu po deseti letech od doby zveřejnění.

07.04.2021 23:32:15 | ARNOKULT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí