Pochopení

Pochopení

Anotace: ...

Já spatřila jsem světlo,
jež v tobě razilo si cestu.
Jak malíř nazdobí si plátno
a vydá se všanc městu.

Já uzřela jsem něhu,
na závoji tvých řas se nesla.
Jak pramice na břehu lkajíc,
neb ztratila se vesla.

Já ucítila závan vášně,
co za dámu se tiše strojí.
Jak dva vojáci v čele pluku,
co pozbydou své síly v boji.

Já vdechla jsem tu pravdu svatou,
a ucítila pochopení.
Že v tom muži, co tu stojí,
našla jsem já zalíbení.
Autor Fenn, 25.03.2011
Přečteno 208x
Tipy 8
Poslední tipující: ARNOKULT, jenommarie, tato22, BARBYE, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí