Proč jsi sama?

Proč jsi sama?

Anotace: ...

Vždy, když usínáš,
slzy v očích máš-
-víš že jsi jako vlk lesní..
Kdo je jako vlk, ten běsní;
jednoho dne totiž kdosi řek
že samota leze na mozek.
Proč jsi sama, to nechápeš,
po vysvětlení se sápeš,
ale to ti uniká..
Osud se ti z rukou vymyká;
stále měníš rozhodnutí-
-každý den jsi v jiném hnutí.
Proč jsi sama? Nechápeš?
Já to vím-nevíš, co chceš!
Odmítáš každého kluka
a těm potom srdce puká..
Jeden nemá správnou výšku,
jiný má hlavu jak šišku,
jiný nemá moc rád tresky
a další není dost hezký..
Ty sama jsi stará dáma,
odmítáš je, tak jsi sama..
Autor Cataliina, 25.03.2011
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Niky88, Juan Francesco de Faro, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí