Minuta chytá protiklady

Minuta chytá protiklady

Anotace: někdy nečekaně,bez přípravy..

Monotónní rána a blues nasládlého koktejlu
Sbírka detektivek a kouřových skel
Sláva kterou si můžeš nakreslit jedním prstem

Zapíná si boty na filmové pásky
Zavírá oči a bývá imunní
Na zlomené srdce kousky lepicí pásky

Vytetovaný motýl na paži
Pichlavé odrazy za světlem lampy
Rozjetý mejdan uvnitř hlavy

Černá káva delikátní chuť napraví
Tvoje květy v cizí dlani
Tři koruny bez lhaní

pestrý svět v pastelkách
Strach co se zmrazil
Na skle otisk rtěnky

Symbol který se nedělí
Minuta chytá protiklady
Zmačkanost čekání

V ráji pádů a kousavého zrání
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 25.03.2011
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: váhy, její alter ego, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

áách, monotónní rána s blues, co mi tiše hraje do uší a já můžu smutnit za černými skly brýlí. Protože venku začalo jaro a vyčarovalo mi stále tekoucí rýmu z nosu, ach

27.03.2011 19:57:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí