Slova jsou prach

Slova jsou prach

Anotace: ...3minutová blbost na vypsání ničeho...

Vše bylo řečeno
Slabiky slepeny
Významy změněny
na líc obráceny

Vše bylo vyřčeno
Slovo obroušena
a věta zničena
V krku zardoušena

Vše bylo řečeno
pro uši v okolí
Pravda už nepálí
Co nepálí nebolí

Vše bylo vyřčeno
a tichem přebito
Betonem zalito
a v srdci zabito

Vše bylo řečeno
tak zvoňte na poplach
Slova se mění v prach
Slova jsou bůh i vrah
Autor Ahimsa, 25.03.2011
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: Ollie, Jasmin de Paris, mauvais-ange, CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slova jsou bůh i vrah...
Nádherně řečená pravda...

:)

30.01.2012 06:07:49 | Ollie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí