"TSKa"

"TSKa"

Anotace: . . .

Jsme "Tajná Strana Kazeťáků",
říkáme si zkráceně "TSKa",
vytáčíme linky prezidentů
světových velmocí,
a domlouváme se v jazycích
dané země na schůzkách,
které jsou poté přehrávány
v rádio stanicích,
pro naše stoupence
a obdivovatele naší strany.

...záleží kdo si nás naladí...

Mnohdy naše dotazy
prezidenty vytáčí
do represivních myšlenek,
snažíme se ustát stojaté vody
a nenechat se zatknout
cizineckou policí,
mnohdy totiž "My"
jezdíme za "Nimi".

...a záleží na nich, co s námi provedou...

Při posledním odvysílaném
interview s japonským prezidentem,
japonský prezident pořád plakal,
jak mu tsunami spláchlo chuť žít
a mnoho životů bylo pohlceno
vlnou, která zničila domy,
...vše, co bylo živé i neživé.

...to bylo záležitostí Osudu...

a my se snažíme i
finančně kompenzovat
postižené oblasti...

...to jsou záležitosti naší strany...

Chránit
Pomáhat
Financovat

a i když už jste to tolikrát
slyšeli ze všech stran...

..."TSKa" se postará o to,
aby tato slova nabyla
fyzické platnosti...


dáte nám svůj hlas?
Autor Tomáš Přidal, 25.03.2011
Přečteno 208x
Tipy 6
Poslední tipující: Bona, James Libustka, Tamara, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí