Mudrc z baru

Mudrc z baru

Anotace: Svět okolo nás je krutej a proto někdy nezbejvá nic jinýho, než zajít do příjemného prostředí barů a hospod, neboť právě tam často vysedávají ti nejchytřejší lidi na světě, kteří čím víc konzumují tamní medicínu, tím se stávají chytřejšími a chytřejšími.

S každym pivem
kulíš voči divem,
holky jsou hezčí
a tvé konto tenčí.
Nejvíc mluví,
kdo nic neví.
Ber vše s klidem
a nevěř lidem.
Davy tupců
ušlapou proroka.
Banda blbců
poníží otroka.
Každá třetí dívka
má tetování.
A kantorova výtka
budí pousmání.
Nejlíp se leží,
když musíš vstávat.
Kdo nakoupit běží,
musí prachy dávat.
Čas v baru
ubíhá rychleji.
Uprostřed zmaru,
nehledáš naději.
Chlast je slast
do určité doby.
Prask ti plast
od živé vody.
Den si s nocí
nepovídá.
A hra s mocí
smutná bývá.
Kdo je dole,
ten nespadne.
Strašák z pole
neupadne.
Tak buď v klidu,
hlavu skloň k pivu.
Pak není divu,
že necítíš vinu.
A když chytneš slinu,
tak zažiješ psinu.
Autor Marbal Škutin, 25.03.2011
Přečteno 288x
Tipy 9
Poslední tipující: Lékařka duše, Maryje..., mauvais-ange, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Alkoholikovo evangelium:-))))
S.T.
Abstinenti,držte se !!!

25.03.2011 21:18:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí