Odlesky ega a mazlivých dojmů...

Odlesky ega a mazlivých dojmů...

Anotace: Další pokus o surrealistickou básničku. Bez cenzury.

Smrkání,frkání, cinkot,
hlas nudný o ničem.
Nekonečnost hvězd,teček linolea.
Světlo proniká skrz okno
a zas skrze druhé uniká ven.

Utíkám ze třídy,
tam kde je Ona,
bych ji pohledem svlékl,
coby motýl na kytce.

Zatím zatčen slovy o velkých básnících,
malé vyrušení.
Snad to nebilo nemilé?!
Snad vás pošlu do prdele???

Možná že zvolám:
La viva, lidé, la viva!
Stokrát minuta ticha-
-za neznámého...

Hledám bonbóny ztracené
po lesích,lukách,
bych uhasil trpkosti žal!
Úšklebky nad chytrostí
starých, nových světů.

Zeď padá,
těžko se skládá
pro myši rým...
Autor Dominik Plesr, 26.03.2011
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Findë, zenge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí