Merci beaucoup

Merci beaucoup

Anotace: ...

Yann Tiersen - Sur Le Fil (piano cover)
http://youtu.be/TVaPlpPDfYs

.

Kdybys byla krajina
a já se tebou procházel

kdyby si byla jediná..
a já už víc v srdce nevsázel..

kdyby si byla stromem
a já chodil každý den kolem

kdyby si byla deštěm
bouřkou
s blesky

a v záři světel
rozpustily by se
všech lidí stesky

a rtěnky
psaly do zrcadel
své vzkazy

přízemní by byly
už jen leda mrazy

po loukách tvých ratolestí
sněží štěstí

a v hodinách
se skrývá kolibřík

u vrby přemítám
a čekám na výkřik

u železného mostu
jezdí svět
tam a zpátky

kryjí se nám spánky
a rozmotávají copánky

ledabyle
ochočeně
jako štěně

umírám ve vteřině

za zdí
za zahradou

jen básníci
pár květů kradou...

jen přivonět
jen se zasnít..

a nad piánem
se vína napít

.
Autor blue, 26.03.2011
Přečteno 326x
Tipy 32
Poslední tipující: Lota, jvacl, Bíša, Denael, Nikolka, NikitaNikaT., zenge, CULIKATÁ, Hazentla, Tamara, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..je mi báječně v téhle přihrádce, proto zase přijdu...

16.08.2011 01:11:00 | Lota

cetla znova,
chtela video
a ono ne ...

26.07.2011 16:41:00 | J sh' T r' k

Napsals´ to opravdu moc hezky, od srdce, tak jak to cítíš, z Tvého srdce plyne. ST!*** je zde málo.

27.03.2011 14:32:00 | NikitaNikaT.

Kdybys byla krajinou......krásné přirovnání..líbí se mi , moc.ST***

26.03.2011 20:56:00 | Tamara

jen přivonět
jen se zasnít..

a nad piánem
se vína napít

Vytrhnul jsem to z kontextu tvé básně,
Ale to proto,že mi to zní tak lahodně:-))))
S.T.

26.03.2011 18:31:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí