Pršelo

Pršelo

Anotace: ´´´´´´

Byla bych bývala opilá krásou
jen kdyby mě neštvali
do tváře déšť mi hrne černou strouhu
autobus dávno odjel
tam někam do daleka
já tu stojím zmoklá a dopálená na svět
kolem si klokotá voda
nepobral ji kanál
je to bolest každé ulice
dívám se na nohy
ach moje boty
podrážka prý odolná všemu
je odolná pouze suchému chodníku
deštník jsem zavřela
obracel mi ho vítr
jako já svoje oči k jízdnímu řádu
jsem bezbranná nemám brýle…
jdu pryč nikdo mě stejně na výstupní nečeká
Autor jaroslava anna, 26.03.2011
Přečteno 302x
Tipy 28
Poslední tipující: Maryje..., vodnař, carodejka, Mbonita, zenge, Psavec, CULIKATÁ, Kars, Radek.oslov.Šafárik, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké a pravdivé.

08.04.2011 12:35:00 | carodejka

pravdivé pocity..tak to zní

27.03.2011 15:10:00 | Mbonita

Tak zkus jinou zastávku ...

26.03.2011 20:43:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí