Obleč si obličej

Obleč si obličej

Anotace: ...

Okusuji si nehty na nohou,
rukou se škrábu na zadku.
Když tu někdo kráčí tmou
Dost! Přestaň.(Zmetku)

Ty čuně, teď si sedni rovně,
uhlaď si vlasy, nandej úsměv.
No – a teď obdivuj mě.
Nevadí, že sedím v hovně.

Za maskou, ve tmě,
nevěř cizí tváři
mně -
- lháři.
Autor Dona Quixote, 26.03.2011
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: JA.RO., James Libustka, Kars, Radek.oslov.Šafárik, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí