Ani nevím jak to pojmenovat....

Ani nevím jak to pojmenovat....

Anotace: těžko říct...

Stojím, nevnímám,
předvídám, nevím,
co chci, když myslím,
mrtví běžci, nevidí,
mlčí, davy ty hučí,
co můžou říci, mě,
když trčí, ze země,
kříž, šedý, jak bledý,
padlý mrtvý muž.
Stačí mít, křídla ptačí
a chtít, mít se radši,
být v duši mladší.
Autor Lobo, 26.03.2011
Přečteno 242x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik, Castiza, Marcone, Tamara, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Napadlo mně šedočerno...tak nějak mi vyznívá...pochmurno, těžko.

26.03.2011 21:57:00 | Tamara

Míti mladou duši
kterou nevyruší
neklid strázeň strach
Míti jasnou duši
jež netopí se v snách
Mít duši jako hrad
Mít se jen stále rád

26.03.2011 21:37:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí