přežranej měsíc

přežranej měsíc

Anotace: parchant tlustej.

Vlna. či příliv. řítí se teplo, teplé jako večer. Vlahý večerem vlahým.večer.činil činel o činel a mé jméno potom zní uškrceně. temně. jsme lupiči a taky zloději. kradem nálady a pěkně si je vychutnáváme.juch.konec.start.bonnie a clyde.Výlet na venkov.kriminalita města.strážníci.páni.benzína.káva.cigára.silnice je suchá.láhev dnes bude běžnou záležitostí.ale já vůbec nemluvím o sobě.tato věta má více významů.jsem klidný člověk.úplný antilozof pro chudé posluchačstvo. večer přichází jak poraněná kočka. plíží se ve stínu třetí ulice.hrajou housle a vzduch přesto těžkne.můj příběh je starý jako věčnost.plný den ovoce. výletů.mám pocit.musím ještě vydržet a potom vkráčet do malýho pokoje s balkónem menším a utahovat si ze sebe jak z černých tyčinek a čadit objemná cigára jak posedlí.ích.juch.být připraven znamená nedopíjet čaj až do úplného konce.Něco se může stát. to se vsaď.vsaď se.ty i někdo jiný může začít pochybovat o platformě mých citů.harfa je sice pěkný nástroj ale co takhle hrubá tužka, uhel špinavej od křídy.je to hřích a je to krásné.dívám se na park.zapadá slunce a kovové střechy těch obrovských starých domů jsou rozžhavené do zlatova.slyším zpívat tu ženu. lalala lala Lala. a jde mi mráz po zádech.nevím co se děje ale klid v duši je až vražedně ostrý.a musím končit s tímto narkotickým zápisem. příliš lidí.noc vyžaduje.když děláte něco naposled,užijete si to.věčnost.severské oči.jarní kouř.nakonec je změna,jdu posedět do vyhlídkové pivnice,potom na procházku s havranem do starých garáží,za druhy z ulice,užít něco zábavy.lampy se mihají v maximální rychlosti teplýho vítru ve vlasech.a pak hned do toho malýho bytu bez výhledu na dvůr ale na město v šestým patře s malým chatrným plechovým balkónkem a bez úcty.bude to tam smrdět.Ale naposled.chchchahchachachachachacha.mám hlad,takže to je snad vtipný?tragické je možná vše ale vím já víc.?...
Autor slob, 26.03.2011
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí