Veršovánka na slůvko RÁD

Veršovánka na slůvko RÁD

Anotace: posílám pusu po vánku..

Pošli mi pusu po vánku
tiše si řekni říkanku
že lidi pro lásku
ne naopak
zapleť mi do vlásků
když houká vlak
tvou vůni, večer z červánků
pošli mi, prosím, po vánku
ten výkřik srdce bez hlásku
a ještě přijď mi pošeptat
že sejdeme se ve spánku
a taky, holka, mám tě rád
Autor kikiis, 26.03.2011
Přečteno 286x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, Mbonita, Psavec, CULIKATÁ, Kars, labuť, Květka Š., Juan Francesco de Faro, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí