TYS TAK ZAKLETÁ

TYS TAK ZAKLETÁ

Anotace: ....

Záříš když spíš
jako stříbrná řeka
tichého toku
dívám se když sníš
srdce ti nocí tíká
v tom hrobovém tichu.
nevíš že se dívám
tak krásná a čirá
jako sklo do bižutérie
že horky tvůj dech líbám
když tvářička se ti usmívá
z hluboké agonie
spánku a snů
na okamžik procitneš
jen tak povzdechneš
něco se ti zdá
ani se nehnu
ať nepostřehneš
až se probereš
že ležím vedle tebe já.

Tvoje svědomí
co ve snu tě trápí
a nedá ti v klidu spát
tvé podvědomí
co vždy tasí drápy
když chce si s tebou někdo hrát.

Tvoje víra
co ale nemá směr
ani boha
tvoje síla
těch pár v srdci děr
postrádáš k sobě druha.

Tvoje láska
široké rozhraní ničeho
nebo úplně všeho
tvoje maska
života jiného
mdlého.

Tvoje jistota
ruská ruleta
bez kulek
tvoje samota
tys tak zakletá
do nadepsaných tabulek.
Autor ZILA78, 26.03.2011
Přečteno 248x
Tipy 29
Poslední tipující: Helena Lovecká, Jiná, Mbonita, NikitaNikaT., Juan Francesco de Faro, la loba, modrá..., CULIKATÁ, Mraveneček, hatlapatla, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé dílko mne ohromilo, velice působivé a skvěle podané, s nádechem něžnosti, vjemů citů a smyslu pro krásu. ST!*** jako vyšité.

27.03.2011 14:55:00 | NikitaNikaT.

St,krásně něžná

27.03.2011 13:41:00 | la loba

nádherná!

27.03.2011 09:25:00 | šuměnka

na okamžik procitneš
jen tak povzdechneš
něco se ti zdá
ani se nehnu
ať nepostřehneš
až se probereš
že ležím vedle tebe já........

jen .....S.t.Víc není potřeba...

26.03.2011 23:12:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí