not strong enough

not strong enough

Anotace: http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/apocalyptica/not-strong-enough-feat-brent-smith-158954

Není to věta, co se jen tak řekla
Zvu Vás modrásci do mýho pekla

Nic jsem si nesliboval
a přeci jsem se zamiloval
nikdy jsem nebyl přeběhlíkem
a teď jsem se stal uprchlíkem
co nemá nikde stání

když Ďábel stvořil milování
ať sebere mi rozumu zbytek
vždyť nemám kam bych utek
ne ,netlačí mě svědomí

jen mi přijde pitomí
že uvízl jsem mezi vrátky
nemůžu tam ani zpátky
možná bych se měl stydět
a možná mne budou nenávidět

ale

I´m not strong enough to stay away

a zakletý v tomhle stavu
jak trosečník v moři plavu
v moři otázek a důvodů
co občas stáhnou pod vodu

pláču, snad proto je moře slané,
netuším vůbec co se stane
jen jedinou mám jistotu
strašně krutou jistotu

I´m not strong enough to stay away

co mám dělat, jak mám žít ?
zabte mě a bude klid
ta píseň co zní mi v hlavě
vystihuje můj stav správně

každé slovo každé věta

look what this has done to me !!!
Autor mida, 27.03.2011
Přečteno 316x
Tipy 25
Poslední tipující: Maryje..., Jiná, Niky88, Mbonita, NikitaNikaT., labuť, Marcone, Psavec, Mraveneček, Kett, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle jsi řekl za mne s naprostou přesností!!!!

Perfektní!

24.06.2011 11:39:00 | Nick Name

Zamyšlenkové a poutavé počtení, myslím, že mnoho z nás si v tem nande to své a možno se tam kdesi pozastaví a řekne... jj, tak totok prostě sedne. ST!***

27.03.2011 15:06:00 | NikitaNikaT.

nothing is insurmountable

27.03.2011 10:37:00 | Kett

Zabít Tě by byla škoda
básně Tvé si pročítám
i smutnou, mořskou vodu
v okně často vídávám
ať slanou či sladkou
obě ráda mám:-)

27.03.2011 10:33:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí