Lhář

Lhář

Anotace: Nemám moc ráda falešné lidi..

V Čechách zase nastává půst..
Falešná slova od tvých úst
o tvé zlé povaze značí..
Přestaň už lhát! Už to stačí!
Co je pravda, nechápeš,
jestli chceš lhát, tak pryč běž!
Tvůj častý úsměv šibalský
pozná i ten kůň převalský-
-značí totiž další lež,
ale ty to nechápeš
a usmíváš se stále víc..
K vánocům nedostáváš nic.
Nahlas se tomu divíš,
ale v hloubi duše víš,
že si za to můžeš sám,
že je to tím, že lžeš nám.
Lež často zlo přináší
a proto ji nesnáším.
Lhát se nemá-však to znáš,
ale nic s tím neděláš!
Od narození jsi lhal,
nic s tím neděláš, lžeš dál..!
Autor Cataliina, 27.03.2011
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Helena Lovecká, Juan Francesco de Faro, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A to, že jsi jen lhal a lhal,
pozná i medvěd baribal.

27.03.2011 20:53:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí