Ateista

Ateista

Anotace: Bůh není...

Že vysmívám se boží tváři?
Že vysmívám se tobě?
Že hledám stín, ne tvoji záři?
Že tančím na tvém hrobě?

Vysmívám se? Ale čemu?
Bůh, kdo to je?
Ten, co káže tomu všemu?
Světu. Ten se všem vysměje.

A mě trestáte,
Že jsem to poznamenal.
V Božím jméně šibenici chystáte.
A váš Bůh…už se ukázal?

Ta „vyšší moc“
Ve všem se na ni spoléháte,
Ta vždycky přijde na pomoc
A mou hlavu stít se chystáte.

Já si pouze nemyslím,
Že nějaká síla vyšší existuje
A váš bůh, pche, prý mě slyší
A má duše černá je

Je spousta cest
Do spousty měst
Však ta moje, ta je jistá
Bože, jen ty víš, jaký jsem ateista
Autor Jiko, 27.03.2011
Přečteno 218x
Tipy 4
Poslední tipující: H.I.L., Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hymnus ateismu!!!
Ve mě jest další stoupenec:-)))

27.03.2011 18:45:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí