Karty osudu

Karty osudu

Anotace: kolik světů je potřeba zničit :-)

Karty jsou rozdány.
krysy v prackách je drží,
sázejí životy nevinných lidí

Padlo Eso, umírá král.
Chtiví velmoži chystají bál.
Srdcová sedma, královna k zemi padá,
byla tak krásná, byla tak mladá

Křížová desítka, město lehlo popelem.
Ticho zazpívalo v kostele ohořelém.

Hra skončila.
Karty na stole leží.
Země se dotočila,
měsíc k ní běží

Život zkončil krysy se smějí,
daleko již jsou.
Karty zase rozdávají.
Autor dark evelyn, 27.03.2011
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: Dark Princess, Trystan ap Tallwch
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten, jehož temnota oslovuje víc než světlo nebeské tě možná pochopí...

08.10.2011 14:30:00 | Dark Princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí