Tak jako

Tak jako

Anotace: v jiný rok, a v jiný den

Sbírka: Znovuzrození

Tak jako Winston Smith
bez ladu a skladu
marně střípky štěstí kradu

Tak jako on
bloudím skleněnou šedí
krev apatií se snadno ředí

Tak jako jeho oči
vychladly a nehřejí
mne životy druhých míjejí

Tak jako jiné životy plynou
můj setrval v jednom bodě
v trpké nesvobodě
Autor Satha, 27.03.2011
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: Maryje..., Doradan, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí