Pochod pivních mažoretů

Pochod pivních mažoretů

Anotace: ...každý centimetr v pase přidá Ti na kráse

Kdyby u nás v potoce
pivo teklo proudem
tak bych od rána
byl velbloudem
a kašlal bych na všechny
ty vesnický drby
i kdybych na zádech
měl mít tři hrby

Á pití piva v Čechách
je pradávnej zvyk
pil ho starej Dačickej
pil ho Masaryk
rapapa pára
rapa papara
rapapa pára
rapapapara

Holku mou mi vyfouk
šarlatán Copperfield
protože jsem v hospůdce
pobyl chvilku dýl
a tak jsem na tom
širém světě
zůstal zcela sám
ještě že Tě hospůdko má
ještě že Tě mám

Á pití piva v Čechách
je pradávnej zvyk
pil ho starej Dačickej
pil ho Masaryk
rapapa pára
rapa papara
rapapa pára
rapapapara

Až umru tak do hrobu
pod tou naší lípou
zakopejte se mnou
sud piva s pípou
nademnou zasaďte
zelenej chmel
až tady skončím
a zmizím do pekel

Á pití piva v Ćechách
je pradávnej zvyk
pil ho starej Dačickej
pil ho Masaryk
rapapa pára
rapa papara
rapapa pára
rapapapara
Autor V.N.Losinský, 27.03.2011
Přečteno 501x
Tipy 25
Poslední tipující: NikitaNikaT., hloubavá, hašlerka, Emmelia, střelkyně1, Churry, šuměnka, carodejka, TetaKazi, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, jěště hudbu a máme tu fakt hit!

08.05.2011 15:12:00 | hloubavá

to nemá chybu, ST!

30.04.2011 15:01:00 | Emmelia

není možná....aj já si to s chutí zazpívala!o))

30.04.2011 12:32:00 | střelkyně1

to je pivní pecka hit
i já mohu pivo pít
i já hltám chuť a říz
a pak zpívám v hlavách bříz
parapa papá :)

19.04.2011 19:30:00 | šuměnka

Moc se mě to líbilo,...tralalala, vtipné a dovedu si to představit, že by se to pělo.

15.04.2011 20:31:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí