Žíravina času

Žíravina času

Anotace: -

V přesýpacích hodinách
Místo písku hnis
Jak kyselina skapává
Z očí večernic

Pak pálí v našem svědomí
Jak v čerstvých ranách jód
Jako podpis čárový
Můj nepřečtený kód

Vzdálenost let světelných
Co krokují nám čas
A my vteřiny kradem z nich
Jak zloděj mince z kas

Co uzmem si to užijem
A koupíme si čtečky kódů
Žíravinu z padlých hvězd
Pak jednou spláchnem do záchodů

Už sežrala nám spostu času
Na duších jizvy nechala
Na tělech kůží vzala masu
A to jen zvolna kapala.
Autor Bolder, 28.03.2011
Přečteno 247x
Tipy 14
Poslední tipující: Jiparo, Azure angel, Maryje..., Trystan ap Tallwch, la loba, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí