legitimacinózní...

legitimacinózní...

Anotace: šel jsem na mítink ale někam jsem si založil průkazku...

stál jsem za oponou
a nahlížel pokradmu
do nedočkavostí
plného sálu...

musím si ještě
zopakovat řeč
i když možná by bylo lepší
zpakovat se pryč...

přesunul jsem se
do tiché místnosti
a tam mne přepadly mdloby
znáte to
něco jako metaforické kladivo
co vás udeří
jen tehdy
když připustíte sílu
která skutečně existuje
a přebije de ja vu...

zdálo se mi
že jsem opeřený
a vystupuji s kužely
na sokolském sletu...

vzápětí poté
uveden jako člen
zednářské lóže
a také president androgynů
i když nevím proč
rudé páže
dokonce kameník
a zástupce odborové organizace
bluesových tanečníků
elév kinetického sochařství
tajemník cukrářů
emeritní profesor
analýzy koncentrátu
v sektě jaderných energetiků
vedoucí katedry
pastozních studií
a předák třetího patra
v budově balírny slanečků...

probrala mne
ledová káva
co mi chrstla do obličeje
s úsměvem jedna dívka...

promiňte
utekla jsem ze svatby
tady od vedle
a chvíli jsem poslouchala
váš horizont možností
ale když jsem viděla
ex uno multi
jak se stáváte mnohým
v rozličných převlecích
rozhodla jsem se
vrátit vás do toku reality...

byla okouzlující
jako aluze
v šatech splývajících s tělem
vyvolávající asociace
dokonalých součástí půvabu...

zahleděl jsem se jí do očí
a oba jsme podlehli
touze
následovalo políbení
bez řečí
dlouze...

chtěl bych ti něco říct
má Procatelepsis
ale předběhlas mě...

sejdeme se v Dubnu
na rohu deváté..

a umlčela mne dalším polibkem...
Autor enigman, 28.03.2011
Přečteno 295x
Tipy 43
Poslední tipující: isisleo, zelená víla, Actafool, Helena Lovecká, divoska_jaja, Psavec, Mbonita, NikitaNikaT., hašlerka, pejrak, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teď a tady...

30.03.2011 23:05:00 | zelená víla

konkurence je veliká...
proto mi netiká orloj
správně
devátou vynechává
usednu ,kde roste tráva
tam u cesty..úvozové
a počkám až půjdeš někdy kolem
v dubnu:-))

28.03.2011 21:09:00 | Mbonita

mlask :o))

ST!

28.03.2011 20:03:00 | hašlerka

já chci také hrnec,co sám vaří...o))Ušetřený čas věnuji láskování!:)))

28.03.2011 14:03:00 | střelkyně1

jsem povětrná, ale Ty mě nádherně uzemňuješ! :)
na rohu deváté ve tři, až nebe zahromuje...

koment budu mít sepsaný, tak kéž to eviduješ! .D

28.03.2011 13:38:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí