To mi povídej

To mi povídej

Anotace: mlčím:) báseň v tom nehledejte :P

Že stárnu

to už mi nikdo nesebere

a vzpomínek

by bylo

a snilo by se

o těch mladých létech


neustále...

* A vy to víte


Ta slečna

mi způsobila, že

čas a často

nemůžu spát

- a očima sunu Tě kupředu

a povídám

tak utíkej, zbabělče
(mluvím o čase)

a někdy se mě bojí

prchá ku

stáří..


To pak v náručí

doufáme

a proklínáme,

že jsme si vůbec kdy přáli

zrychlit co se dá...

a tak ještě zůstaň
zbabělče

bez tebe se nestihneme

totiž vlastně už ani
pomilovat...
Autor Woski, 28.03.2011
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: jvacl, Giginka, CULIKATÁ, Marcone, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí