v koutku očí

v koutku očí

Anotace: ...

*****


když si zlomit srdce
tak dokonale

o všechny hrany
všechny pražce

a co zbude
roztrhnou ledabyle

dvě lokomotivy
jsi jako rozvázaná mašle

když prohrát
tak se vším všudy

s pokorou a úsměvem
i radostí
ze slz

a zapudit
ty nekonečné hlasy
mámení pudy

a natrhat si do vázy
bodláků trs

je marná
ta pýcha
to nutkání

to co ti říká..
"tvé srdce nic nebrání"

je nedostupná
jako ve válce
pokání

je jako
vločky
z cukru
co se ti derou do hrudi

znáš jejich chuť
miluješ ji
ale necítíš
jak studí


*****
Autor blue, 28.03.2011
Přečteno 268x
Tipy 31
Poslední tipující: strawbery, jvacl, Bíša, Gabrielle, Denael, Azure angel, Helena Lovecká, hanele m., Hazentla, enigman, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...někdy i cit z bříšek prstů se vytrácí... ST

30.03.2011 21:27:00 | Denael

dokonalost je mýtus...zlomeniny reálné...

29.03.2011 08:11:00 | enigman

Je zvláštní s tvým kouzlem..pěkné :o)

29.03.2011 00:29:00 | Giginka

„tvé srdce nic nebrání" Smutné, ale vystižené víc než dost.

28.03.2011 21:47:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí