Motýl

Motýl

Anotace: zima,mráz, snad lepší klima

Letěl motýl, letěl větrem,
ten byl mu silným nepřítelem.

Za ním šeď a vlezlá zima,
lítá, hledá lepší klima.

Už je znaven, omrznutý,
bez života,dál,dál letí.

Vítr sílý, venku mrzne,
motýl usnul v měkkých listech.

Usnul v listech bláhového tušení,
že snad svět se brzy obmění.

Vítr fouká víc než dosti,
měsíc překrytý je šedivostí.

Na paloučku, někde mezi listy,
zbyl jen prach a možná kosti.
Autor hordekle, 29.03.2011
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí