Slunečný den - škola

Slunečný den - škola

Anotace: Slunce

Sbírka: Moje básničky

http://youtu.be/5DwkMDMUgg8

Slunce na nás vykukuje zpoza mraku,
jeho dlouhé paprsky nás objímají,
a děti na poli běží a krčí leť draku,
nás ve škole nové poznatky dneska moc nezajímají.

Když je venku tak krásně,
skládají se básně.
A nebo se sedí venku ,
a nosíme jen tričko či nějakou ozdobnou letní halenku.

Dneska je super den,
ještě když se mi zdál tak krásný sen.
Tak doufám, že se mi splní,
a můj život se mi zase trošku změní.

Poslouchám fajn hudbu,
a koukám kolem sebe na tu chodbu.
Čekám tady na ty holky zas,
až uslyším jejich uklidňující hlas.
Autor Nikolka, 29.03.2011
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí