Kočičí příběhy

Kočičí příběhy

Anotace: Každý kdo má kočku, tak ví, že má nějaké to svoje místečko na pozorování a ty naše mají okno.Proto tahle básnička :)

Za oknem nám sedí kočka,
koulí na nás svoje očka,
povídá nám příběhy
každou druhou neděli.

O kočičím toulání
a tesklivém mňoukání,
o sezení na střeše
a o myšce nepleše,
teplém mlíčku v mističce
a bolavé tlapičce,
o mazlivém kožíšku
a vyhřátém pelíšku.

A tak pěkně posloucháme,
radost z toho velkou máme,
známe kočky z Hraniska,
Micku, Čerta, Matýska.

Víte,
pro kočky je život těžký,
vždyť po čtyřech chodí pěšky
a psové ti hafani
nemají pro ně uznání,
ach jo, mňau!
Autor BARBYE, 29.03.2011
Přečteno 244x
Tipy 13
Poslední tipující: Tamara, hašlerka, enigman, CULIKATÁ, labuť, la loba, Květka Š.
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naše micinka Rézinka posílá pozdravení..mňau :o))

ST!

30.03.2011 22:18:00 | hašlerka

a co teprv ti dvounozí...haugh...

30.03.2011 10:18:00 | enigman

Naši pejsci pro kočičku mají
společně se vedle sebe na sluníčku vyhřívají:)

29.03.2011 13:31:00 | CULIKATÁ

Roztomilá... :-)

29.03.2011 12:11:00 | labuť

A ta naše si oblíbila poličku,
květináč musel pryč...mňau...
Jinak ráda pozoruje cvrkot venku
ze zábradlí na balkóně.

29.03.2011 11:34:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí