Jak se mě zbavit

Jak se mě zbavit

Anotace: když si hraju:)

ať to už skonči
pro pána v červených botách
/ne pro boha/
už na dobro..

Tohle mě nebaví
a je to fakt divný

na špičce sloního nosu
neznamenám vůbec nic
a vlastně
ani na ničím nosu

neznamenám vůbec nic..

Jsem jak veš
kterou nedokážeš pohřbít
ani tím šamponem

pro rychlou ignoraci.

A inspiraci
na halucinaci

že tu nejsem
a že je tu někdo jiný

nebo dokonce nikdo

ať chceš nebo ne
ta halucinace

přijde draho..

Ale bude blaho,
až ta bílá
kulatá

vezme mě do pr..
co?
nic...

a Tebe do nebe

*ta pilulka,
jedovatá ..
Autor Woski, 29.03.2011
Přečteno 517x
Tipy 7
Poslední tipující: CoT, Loveless, Petbab, la loba, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je.......dost halucinoidní úlet:-)))))
ale dost dobrý:-)
S.T.

29.03.2011 17:51:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí