pustinou

pustinou

Anotace: ...

.

stavíme těžké jaro
chutná po azbestu
a radioaktivním spadu

a tvá plochá fotka
neodpovídá

kroupy ze sopečného popela
a černý samet
pod nohy

sama sebe si popřela
a já udělal
stejně protichůdné pohyby..

za každou
vteřinou
ničivého ticha

cítím se být ještě větší spodinou
a svět mizí
odnikud nikam..

světlo se třepe
hluk se vlní

bolest se rozlije..
a krása se přejí

i lidi na ulici
mají víc štěstí
víc radosti
víc blech

jen mě smeť
živote
neznalost neomlouvá
vystav mne na posměch

a všichni ať se otočí
a odejdou

radostni
z rozdrcení nepřátel
blázni kolem jdou

smrt je teplá
a měkká
s kusem plechu

pluji mimo řeku...

.
Autor blue, 29.03.2011
Přečteno 299x
Tipy 27
Poslední tipující: jvacl, Bíša, James Libustka, Maryje..., carodejka, hašlerka, Denael, Azure angel, enigman, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezké, doufám že se lidé probudí, že jim svitne,kopajísi vlastní půdu pad nohama a přitom by mohl být pro všechny život sladkou pohádkou..

06.04.2011 09:53:00 | carodejka

Někdy i pustá pláň se časem promění v tichý ráj... ST

30.03.2011 21:22:00 | Denael

po mechu...

30.03.2011 10:42:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí