Zvonící telefon

Zvonící telefon

Anotace: ..

Zvoní telefon
pod vázou
plnou uschlých růží
vedle prázdné
láhve vína

Zvednout ho
je vskutku dřina
odlepit kůži
od peřiny zrádné

Co když můj pel
z tebe spadne?

Co když lehká deka
odhalí co jsem
v noci řekla

Řekla jsem pěkná
hodná slova
že do tvé náruče
chodím se schovat

Zvoní telefon
a okvětní list
uschlé růže
odpadl z vázy na něj

Nelze písmena číst
Kdože to volá?
Kdo teď rušit může?

To volá NADĚJ

Že poslala mi
toho pravého muže..
Autor Lioness, 29.03.2011
Přečteno 283x
Tipy 14
Poslední tipující: Draconian, Juan Francesco de Faro, James Libustka, hašlerka, enigman, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

haló...

30.03.2011 10:47:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí