Telefonní signály

Telefonní signály

Anotace: tohle je hodně starý ...

Mstíme se!
Shazujeme hvězdy.
Žereme telefonní signály!
Hledáme východ.
Nemáme rádi latex.

Ohraničený čas mezi dvěma orgasmy

Že nechápete? Já také ne.
Autor barking bitch, 29.03.2011
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí