Pro Mišičku <3

Pro Mišičku <3

Anotace: Ty jsi........

Sbírka: Moje básně

Ty jsi hvězda,
nejjasnější v tmavé noci,
Ty jsi slunce,
hřející mou tvář,
Ty jsi déšť,
stékající po mém okně,
Ty jsi vánek,
rozfoukávájící mé slova,
Ty jsi anděl,
který mi byl zhůry dán,
Ty jsi mé štěstí,
co rozzáří každý úsměv,
A hlavně pravý přítel,
který mě vždy podrží!
Autor Májísek, 29.03.2011
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí