Průvan

Průvan

Anotace: ...

Průvan se prohnal
kolem mě,
olízl tebe
a pohladil paní
v červeném klobouku,
šlo na ní spaní,
a tak jen vrní
do norkového kožichu
a dělá, že tu není.
Průvěn se odrazil
od skla autobusu
a hledal cestu zpět.
Jenže to byla jsem na nohách hned
a postavila se mu v cestu - zatáhla jsem okénko.
Dost na mně táhlo.
Autor Xantista, 30.03.2011
Přečteno 223x
Tipy 6
Poslední tipující: Elisha, Juan Francesco de Faro, Mbonita, CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Situační, dobře vystihnutá atmosféra - dobré !!

20.04.2011 19:51:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí