Hledání sama sebe

Hledání sama sebe

Anotace: pouze můj názor.....nic víc....

Reliéfy v prázdné hrobce,
výpověď v mýdlové bublině,
už za života měli ho za světce,
léčil mrzáky i slepce.

Po smrti jen kříž a....
...a naděje.

Slovo pro gaunery a zloděje,
a pro zlomená srdce.

Pokličkou přivřená,
nikdy stejná....
...proměnná.

Proč ji hledat v minulosti,
když život je o budoucnosti,
neporadí zpráchnivělé kosti,
ani Milánské plátno.

Jen se ohlédnout,
z chyb poučit,
hlavu zvednout,
na nebe nepohlédnout,
sám sebe konečně najít.

A prostě....
...vykročit.
Autor Marcone, 30.03.2011
Přečteno 276x
Tipy 24
Poslední tipující: Špáďa, Juan Francesco de Faro, hašlerka, ZILA78, Mbonita, Jiko, hatlapatla, Maryje..., zenge, H.I.L., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě to příjde zajímavé....S.T.

30.03.2011 21:06:00 | ZILA78

Zvláštní, ty jeden cyniku a pesimisto, jak motivační básně dokážeš napsat, že by se ti blýskalo na lepší časy? ;-)))

30.03.2011 20:04:00 | Jiko

"jen se ohlédnout,
z chyb poučit,
hlavu zvednout,
na nebe nepohlédnout,
sám sebe konečně najít"

našel jsi moudrost, kterou někteří minou!

30.03.2011 11:56:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí