Láska dokáže bolet

Láska dokáže bolet

Anotace: Omylem jsem si smazala tuhle baseň, tak ji vkládám znovu. Poznamenala bych jen, že to bylo věnované a také, že lidé se dokáží změnit, ale ne všichni chtějí. Pozměnila jsem název... byla pro mě.

Proč biješ a urážíš,
na kolena lásku… tak srážíš?
Proč jenom tak lžeš,
raději se postav a… na rovinu řeš,
co tolik bolí a pálí.

Proč tolik ubližuješ,
nejenom svoje srdce… sužuješ.
Všechno se dá řešit,
schovej už zbraně, začni…jimi šetřit,
někteří jsou nevinní.

Láska je cit spontánnosti,
o porozumění i duši… lidskosti.
Rozum se Ti náhle ztrácí,
vše zlé, jako bumerang… se Ti vrací,
ale vinu hledáš v druhých.

Ve vině nestojí jen jeden,
ačkoliv osudem bývá… život veden.
Kdo je nejlepší, kdo dobrý,
nebuď hloupou ženou… člověk chorý,
pojď, půjdem´to řešit.
Autor Miranda, 30.03.2011
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí