P oeticky R adikálně O dpovím Č lověče!

P oeticky R adikálně O dpovím Č lověče!

Anotace: sLoVa Si s nÁmI hRaJí

PROČ
proč je důvodné příslovce?
nalezenec bez matky a bez otce

proč je následkem i příčinou?
obrazem, neprobádanou krajinou

proč je skvrnou v moři šedi?
apokalypsou pro ty,co vědí

proč je bratrem nadějí?
rytířem pro všechny, co boje svádějí

proč má původ v neklidu?
rodokmen na hořícím papíru

proč je bratrem rozpaků?
jedem, lékem, elixírem zázraků

proč je dotazem na míru?
prstenem z drátu a safírů

proč je spasitelem ztracených?
změkčovač tváří kamených

nekonečné slovo hrady staví
některé rozboří, druhé spraví
pochybností i víry tě jedním tahem zbaví
PROČ?
Autor Reason, 30.03.2011
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi proto:-))

30.03.2011 17:56:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí