Cesta k ráji

Cesta k ráji

Anotace: motivace je největší oporou básníků:)

Sbírka: Všední dny II

Chtěl bych najít ráj
kde před vstupem
starosti lidé odevzdaj
měl bych pohnout trupem

těch co ho hledají
a pokoj si nedají
je velké množství
nehledají ho jen mocní

Ráj jenž je přede mnou
doufám že nohu nebudu mít mdlou
Pevný krok a odhodlání
a nějaké té stopy zanechání

ulicí,městem,vesnicí budu kráčet
a přes pouště,lesy se vláčet
jen abych našel ten ráje kout
kde pak nechci se ani hnout:)
Autor Jacob P. Verlaine, 30.03.2011
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, Mbonita, hatlapatla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ST...

30.03.2011 19:02:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí