Chrisil

Chrisil

Anotace: báseň kravská, ne moc dlouhá, k přečtení stačí chvíle pouhá... složená o5 podle fotek, tak ne že je budeš mazat Chrisil! Smazala bys mi básničku:-)

Snad ani nedá se psát sklesle
o dívce v růžovém křesle
šaty, rty i oči rudé
devatenáct jí teď bude
na krku třpytivý kamínek
čistá pleť bez znamínek
a jen odraz gelových ramínek
co na světle se zaleskne
trochu dekolt naruší
ačkoliv dojem nijak neruší
to pak každý muž si posteskne
o tom jak by moc
chtěl s Chrisil trávit noc

je to zkrátka pěkná ženská
a evidentně společenská
co nebojí se na fotkách
pózovat jen tak v kalhotkách
postavu? no...neumírá hlady
no co? aspoň má pořádný vnady

záliby co nehodí se k holce
víkendy tráví na motorce
Bydžov-Praha tam a zpět
na Yamaze 125
nikdy druhá, natož třetí
plyn až dolu a už letí
na YouTube Ghostridera shlédla
a zřejmě se v něm trochu vzhlédla
dvě stě v městě
třista z místa
přesně jak to zpívá Landa
pro Chrisil je to jen sranda

a když už mluvíme tu o srandě
povím něco i k její bandě
co se zábav s disco týká
na Lužanech s kluky smýká
nikdy nezkazí žádnou bžundu
přes véčko z prstů líže .......(vy víte)
opravdu nic pro křesťany
tahle disco a Opolany

ke klukům netočí se zády
natěsno objímá své kamarády
Lukáše,Páťu,Švengiho a Vaška
na Petříně obejme i neživého šaška
a petřínská zrcadla?
taky celkem fraška
to bude tak všechno z Prahy
co vám řeknu jen tak z hlavy
já tam nebyl, koukněte sami
jak blbla v Praze s lidičkami
na fotce je jich velice
u malostranské pivnice
otázku tam klade všem
uhodnete kdepak jsem?

možná rozdmýchám tak trochu hádky
když řeknu, má very nice kamarádky
Verča, Blanka, Renča, Baruška
samá atraktivní bydžovská dceruška
Chrisil ale zůstává jednička
proto jí patří tahle básnička

jako malá z dlouhé chvíle
nosila sluneční brýle
teď brýle má, jen ne sluneční
a kluci nejsou neteční
ať už jedná se o taneční
či o pohled do výstřihu
na EMO :D fotce ve velkém střihu
a důvodem jejich poluce
rozhodně není kapuce

další fotky jsou už cudné
nebo nekonečně nudné
Jirka, Radek a s ním Doubi
do těchto hochů je mi houby
za zmínku stojí jen ta s bratříčkem
s nímž v tanečních hodila si střevíčkem
Autor upbraider, 30.03.2011
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí